مقالات

فیتنس کودکان

اگر دوست دارید تا حرکات ورزشی کودکان را بیاموزید، تا پایان مطلب “تمرینات فیتنس کودکان” همراه ما باشید.

تمرینات فیتنس کودکان

در دنیای امروزی ما کودکان از سن بسیار کم به تکنولوژی و بازی‌های کامپیوتری علاقه‌مند می‌شوند. باتوجه‌به جذابیت این بازی‌ها، دیگر کمتر شاهد آن هستیم که کودکان و نوجوانان به انجام بازی‌های تحرکی و ورزش‌‌های گوناگون بپردازند. این موضوع بسیار نگران‌کننده است و می‌بایست ورزش‌ها و بازی‌های پرتحرک را جایگزین این عادت غلط کنیم.

یکی از رشته‌های ورزشی که باتوجه‌به تمرینات سبک و تحرک مناسب، می‌تواند به وضعیت بدنی کودکان کمک کند و آنها را به کودکی شاداب و بانشاط تبدیل نماید، رشته ورزشی فیتنس است. در ادامه این مطلب قصد داریم تا شما را با تمرینات فیتنس کودکان آشنا کنیم تا شما نیز از همین امروز تمرینات فیتنس کودکان را برای کودک خود آغاز نمایید.

معرفی تمرینات فیتنس کودکان

شاید به نظر برسد که انجام تمرینات فیتنس برای کودکان سنگین باشد. اما باید بدانید باتوجه‌به اینکه در تمرینات فیتنس کودکان، کار با وزنه وجود ندارد و ورزشکاران کوچک تنها به انجام تمرینات کششی می‌پردازند، این تمرینات هیچ‌گونه عوارضی برای آنها ندارد. در مقابل، برای سلامتی و انعطاف بدن آنها نیز فوق‌العاده است.

تمرینات فیتنس کودکان

چگونه به فرزندان خود تمرین دهیم؟

شاید این سوال پیش برای شما پیش بیاید که آیا باید مانند ورزشکاران بزرگسال، کودکان را نیز به باشگاه بفرستیم یا به آنها در باشگاه تمرین دهیم! پاسخ ما به این سوال “خیر” است، زیرا محیط باشگاه برای اغلب کودکان جذابیتی ندارد و محیطی “خشک” محسوب می‌شود.

کودکان عاشق بازی‌کردن هستند و این ترکیب ورزش با بازی است که می‌تواند آنها را به انجام حرکات ورزشی ترغیب کند؛ بنابراین، می‌بایست از برنامه ورزشی برای کودکان استفاده کنیم که حرکات آن با بازی تلفیق شده باشند و کودکان را به خود جذب کنند!

برنامه ورزشی کودکان

پیشنهاد ما در این برنامه ورزشی برای کودکان این است که در هفته، شش جلسه تمرینی را برای فرزندان خود در نظر بگیرید تا گروه‌های عضلانی اصلی بدن فرزندتان، حداقل دو بار در هر هفته تحت تمرین قرار گیرند.

از جمله حرکاتی که فرزند شما در سن کم (کمتر از 13 سال) انجام دهد، می‌توان به حرکات پلانک، شنا، کرانچ، برپی و… اشاره کرد. برای اینکه ورزش کردن برای فرزند شما خسته‌کننده نشود، می‌توانید از بازی – تمرین‌هایی مانند بالارفتن از میله بارفیکس، مسابقه طناب کشی، بالارفتن از دیوار صخره‌ای، مسابقه آهنگ و صندلی، نردبال چابکی، حرکات یوگا، طناب زدن و… نیز استفاده نمایید.

برای اینکه تمرینات فرزند شما شکل مرفه و جذابی داشته باشد، می‌توانید از تجهیزات ورزشی مانند توپ، طناب، اسکوتر، دوچرخه، تخته تعادل، تشک ترامپولین و کیسه بوکس کوچک استفاده نمایید و تنوع تمرینات را نیز در دستور کار خود قرار دهید.

حرکات بدنسازی مناسب برای کودکان زیر 13 سال

پس از اینکه فرزند شما تمرینات بدون وزنه و سبک‌تری که در بخش گذشته اشاره کردیم که را به طور کامل و صحیح اجرا کرد، می‌توانید وزنه‌های سبکی را به تمرین فرزند خود اضافه کنید.

از جمله تمرین‌های مناسب برای این سن که با وزنه انجام می‌شوند، می‌توان به اسکوات با یک وزنه، حرکت جلوباز، پرس شانه و حرکت تقویت ماهیچه سه سر اشاره کرد.

مزایای انجام تمرینات فیتنس کودکان

برخی از مزایای انجام تمرینات فیتنس کودکان به شرح زیر است:

  • انجام تمرینات فیتنس کودکان باعث تقویت استخوان‌های فرزندتان می‌شود.
  •  انجام تمرینات استقامت و قدرت عضلانی را در آنها افزایش می‌دهد.
  • ترکیب بدنی متعادل و مطلوبی را برای فرزندتان ایجاد می‌‌کند.
  • عادت غذایی و ورزشی فوق‌العاده‌ای را در ذهن او نهادینه می‌کند و اعتماد به نفس او را افزایش می‌دهد.
  • سطح فشار خون و کلسترول بدن فرزند شما را کنترل می‌کند.
  • انجام تمرینات بدنسازی و فیتنس به عملکرد فرزند شما در تمامی رشته‌های ورزشی کمک می‌‌کند.

مدت زمان تمرینات فیتنس کودکان

پیشنهاد می‌شود که به نسبت تحرک فرزند خود زمانی بین سی الی شصت دقیقه را برای انجام تمرینات فیتنس کودکان در نظر بگیرد. البته باید اشاره کنیم که تمرینات را می‌بایست از سطح پایین و زمان کم شروع کنید و در ادامه بر سختی و زمان تمرینات بیفزایید.

اگر از ابتدا در طی زمانی طولانی ورزش‌کردن را شروع کنید، قطعا فرزندتان پس از مدت کوتاهی از ورزش دست خواهد کشید. ضمنا استراحت دادن میان جلسات تمرینی نیز از اهمیت بسیار ویژه‌ای برخوردار است؛ سعی کنید این نکته را نیز رعایت فرمایید.

سخن پایانی

همان‌طور که kidshealth  اشاره کرده است می‌توان با استفاده از تمرینات فیتنس کودکان که بیشتر در دسته‌بندی حرکات کششی است، تحرک فرزندان خود را بیشتر کنیم تا در فضای استفاده از تکنولوژی دچار مشکلات و بیماری‌هایی که ناشی از عدم تحرک است، نشوند. نکته مهم بعدی در مورد ورزش‌کردن کودکان، این است که نباید به آنها سخت بگیرید زیرا ممکن است که دچار خستگی و دل‌زدگی شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
0%